Otobüs durağındaki şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan ve birçok otobüsün hareket ettiği Bahribaba Parkı otobüs duraklarında şüpheli paket paniği yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 23:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşlar, Günaltay-Aydın Mahallesi otobüslerinin kalktığı durakta şüpheli bir çanta farkedince durumu hemen polise bildirdi. Polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken, fünyeyle patlatılan çantadan elbiseler ve ayakkabı çıktı.

Otobüs duraklarında hareketli dakikalar yaşanmasına neden olan olay, durakta bulunan bir çantanın sahipsiz olduğunun anlaşılmasıyla başladı. Çantanın içinde patlayıcı madde olabileceğini düşünen vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen resmi polis ekipleri, şüpheli çantanın bulunduğu otobüs durağını ve çevresindeki diğer duraklarda otobüs bekleyen vatandaşları hemen bölgeden uzaklaştırdı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen bomba imha ekibinde görevli polis, özel kıyafetini giyerek şüpheli çantaya fünye taktı. Daha sonra şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden çeşitli kıyafetler ve bir çift ayakkabı çıktı. Fünyenin patlaması sırasında otobüs durağının camları kırıldı. Çantadan patlayıcı madde çıkmaması çevredekilere derin bir nefes aldırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber